Door onze ruime ervaring en de vele klanten aan wie wij leveren weten wij goed wat er speelt.

Bedankt

 

 

Heel veel waardering aan de verschillende klinieken waarmee wij samenwerken. We zijn trots op het vertrouwen van de klinieken in ons bedrijf en onze medewerkers.

Ook in 2022 heeft CCS weer een grote groei doorgemaakt. Nieuwe klinieken met allerlei verschillende disciplines: oog zorg, maag-lever-darm, orthopedie, tandheelkunde, urologie,… We merken dat klinieken ons steeds sneller weten te vinden. Fijn dat we de klanten steeds gemakkelijker kunnen voorzien in hun wensen: uitbreiding bestelportaal, professionalisering audits, uitbreiding van het team van ziekenhuisapothekers.

Terugkijkend naar 2022 gaan we met veel vertrouwen 2023 in.

Laurens

“informatie om te delen”

 

UITBREIDING PAND

In 2023 staan er weer de nodige moderniseringen en uitbreidingen op de agenda. Clinic Care Services trekt in februari het pand van de buren bij het magazijn om zo de nodige groei op te kunnen vangen en de werkruimte te vergroten. Met deze uitbreiding kunnen wij nog efficiënter werken. Wij krijgen nu de mogelijkheid om de expeditie volledig af te scheiden van ons magazijn en onze af te handelen orders een specifieke locatie te geven. Op deze manier voorkomen wij kruisende lijnen en blijft het overzichtelijk. Ook zullen wij meer pallet plekken tot onze beschikking krijgen en zodoende grotere voorraden van kritieke producten kunnen nemen.

INTRODUCTIE OPIATENPORTAAL

Clinic Care Services heeft in samenwerking met FarmaTools een portaal ontwikkeld om de opiaten registratie volledig digitaal te laten verlopen.
Zowel voor Clinic Care Services als voor de klinieken geeft het portaal inzicht in de actuele voorraden en het verbruik. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in medicatieveiligheid. FarmaTools heeft het systeem in eerste instantie ontwikkeld voor verpleeghuizen. In samenwerking met Clinic Care Services is het nu ook beschikbaar voor klinieken. De tool is eenvoudig in gebruik en voldoet aan de wettelijke eisen voor de opiaatregistratie. In het eerste kwartaal gaan wij starten met de eerste pilots. Eind 2023 willen wij het digitale portaal volledige operationeel hebben.

FOOTPRINT

In navolging van het meten van onze footprint nemen wij dit jaar verdere stappen om onze footprint te reduceren.
Dit jaar start Clinic Care Services een project om het voorraadbeheer te optimaliseren en de levermomenten aan klinieken te verminderen. Dit is positief voor de kliniek zelf maar het zorgt er ook voor dat Clinic Care Services efficiënter kan werken. Dit draagt bij aan de verkleining van onze footprint.
Wij gaan dit realiseren door een AI-oplossing te ontwikkelen die zowel voorraden als parameters van de kliniek bijhoudt en zodoende automatisch bestellingen plaatst zodra dit nodig is. Door analyse op de bestellingen kunnen wij heel eenvoudig juiste parameters vaststellen.